fbpx
DIENSTEN

Social media

MANIFESTO
"People do not buy goods and services. They buy relations, stories and magic." - Seth Godin

Het creëren van creatieve content kan lastig zijn, maar dat hoeft niet! Vaak krijgen de vraag: “maar wat moeten we posten dan?” Uiteraard verschilt dat per bedrijf en per doelgroep. Bedenk het eens vanuit het perspectief van de klant: wat zou jij als (potentiële) klant willen zien dat een bedrijf uit jouw branche plaatst?

Om dit goed structureel te maken, is het verstandig om een contentmix en contentkalender te ontwikkelen. Hierdoor krijg je houvast, een stok achter de deur om te blijven uploaden. Samen kunnen we kijken naar de beste strategie: wie is je doelgroep, op welke kanalen zitten zijn, op welke manier maken we content, wat hebben we daar voor nodig, etc. Het belangrijkste hier is het toevoegen van waarde en storytelling. Stel je verkoopt schoenen, dan is een simpele foto van een schoen niet voldoende om een consument over te halen. Wat kun je hieraan verbeteren? Simpel: zorg dat je productfotografie goed is (thema, textures en props) en laat zien hoe je de schoenen kan combineren en voor welke gelegenheid de schoenen zijn. Dat is het toevoegen van waarde, waardoor de consument een veel beter beeld krijgt bij het product en het gebruik ervan.

Wil je weten hoe je het beste content kan creëren voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op.

Recap Footwear

Als een actie in 2016, werd één gratis online marketing strategie weggegeven. De keuze viel op Recap Footwear, een schoenenwinkel uit Amersfoort.

Bekijk case

Werk met ons

Telefoonnummer +31 6 57 31 67 54
E-mailadres info@newmarketingagency.com

Get in touch


Meld je aan voor onze nieuwsbrief over Social media
© New Marketing Agency | Disclaimer | Privacy | Jobs | Contact