fbpx
DIENSTEN

Influencers

MANIFESTO
"A brand is no longer what we tell the consumer it is. It is what consumer tell each other it is." - Scott Cook

Approach

The two ways we support influencer marketing: for your business and we help to grow influencers social media.

Looking for that perfect match
Onze aanbevelingen van influencers zullen altijd zo goed mogelijk bij jouw merk passen. Niet alleen de persoon zelf, maar ook de doelgroep van hen wordt compleet geanalyseerd.

Cross-platform
Wil je vooral de jongere doelgroep aanspreken, dan zijn influencers op Snapchat of YouTube geschikt. Wil je de volwassen generatie aanspreken, dan is Facebook altijd nog the way to go.

Micro-influencers 2.0
Het inzetten van veel micro-influencers heeft vaak een beter resultaat dan het inzetten van één bekende influencer. We hebben een strakke workflow klaar liggen om snel de beste micro-influencers te vinden die passen bij jouw merk. Door het inzetten van meerdere (met lager bereik) influencers, creeer je de kracht van herhaling.

The value of an influencer
Het blijft altijd een vraag wat een influencer nu precies heeft opgeleverd. Daarom werken wij in een uitgebreid systeem waarin we alle statistieken duidelijk kunnen inzien en vergelijken met andere marketing.

Are you an influencer?
Ben jij een influencer en wil je graag snel groeien of meer opdrachten binnenhalen? Neem contact met ons op zodat we samen een plan kunnen gaan schrijven. Ga in het menu naar Work For NMA.

Decathlon

Dennis en Cynthia waren aanwezig bij de opening van Decathlon in Den Haag. Zij zorgden voor de extra aandacht op social media.

Bekijk case

Werk met ons

Telefoonnummer +31 6 57 31 67 54
E-mailadres info@newmarketingagency.com

Get in touch


Meld je aan voor onze nieuwsbrief over Influencers
New Marketing Agency, All Rights Reserved. | Disclaimer | Privacy | Jobs | Contact