DIENSTEN

Webdevelopment

MANIFESTO
"There are three responses to a piece of design - yes, no, and WOW! Wow is the one we aim for." - Milton Glaser

Je marketing loopt goed, maar je conversies zijn nog laag? Dat kan aan je website liggen. Die moet er natuurlijk uitnodigend uitzien met duidelijke call-to-actions: je wilt dat de bezoeker gaat bellen, een mail stuurt of een offerte aanvraagt. Daar komt optimalisatie en webdevelopment bij kijken!

Ieder bedrijf is uniek en daarom past een standaard website niet bij jouw bedrijf. Gelukkig maken wij alles zelf, waardoor we goed kunnen kijken naar de doelgroep. Het is belangrijk dat we gaan staan in de schoenen van de bezoeker. Kan hij/zij de weg vinden naar het product of de service? Is het duidelijk hoe de bezoeker meer informatie kan aanvragen, contact kan opnemen of direct kan bestellen?

Webdevelopment is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat met het realiseren van een website (of andere web oplossing) te maken heeft. Het is een breed begrip, maar staat vooral voor het ontwikkelen van websites op het internet of op het intranet (een eigen, privé netwerk).

Webdevelopment kan gaan over de meest eenvoudige taken zoals het schrijven van de teksten die op een website moeten komen te staan tot aan de meest complexe web-based internetontwikkelingen. Wij bieden u een totaalpakket aan, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over het ontwikkelen van een goed lopende en vindbare website. Wij leveren complete websites gebaseerd op jouw wensen en voorkeuren. Van af het moment dat je bij ons aanklopt, tot het moment dat je website online gaat, zal je hier amper tijd aan kwijt zijn. Wat weer betekent dat je deze tijd efficiënt kunt besteden aan andere zaken!

Werk met ons

Telefoonnummer +31 6 57 31 67 54
E-mailadres info@newmarketingagency.com

Get in touch


Meld je aan voor onze nieuwsbrief over Webdevelopment
© New Marketing Agency | Disclaimer | Privacy | Jobs | Contact